Blog

Campania pe tranzit, implementata de agentia EVIA MEDIA, te indeamna sa evadezi din cotidian, admirand creatii ce apartin colectiei de primavara – vara 2018 ESPRIT LIBRE by Meli Melo Paris!

Gigi Hadid, purtand o tinuta din colectia TommyXGigi, poate fi admirata si in traficul bucurestean, prin intermediul noii campanii de publicitate pe autobuze, implementata de agentia EVIA MEDIA.

Campania de publicitate in lifturi face parte dintr-un plan extins de promovare, ce inglobeaza, printre alte medii, si publicitatea pe mijloacele de transport in comun din Bucuresti si alte orase din tara.

Foodpanda.ro lanseaza o invitatie de nerefuzat participantilor la traficul bucurestean: cu o simpla comanda online, mancarea preferata iti este livrata gratuit, oriunde doresti!

Lider al pietei cazinourilor din Romania, Casino Palace, mizeaza pe beneficiile publicitatii pe taxi. Expunerea continua 24/7, in centrul de interactiune al orasului, faciliteaza transmiterea mesajului publicitar.

Un brand: Selgros - lider in comertul romanesc. Un plan extins de promovare. O campanie de publicitate outdoor mobila reusita, initiata de agentia de publicitate neconventionala EVIA MEDIA.

Regus, impreuna cu agentia de publicitate neconventionala, EVIA MEDIA, au restartat campania de promovare in interiorul lifturilor cladirilor de birouri din Bucuresti.

Evia Media impreuna cu Optiblu, cel mai important retailer de Optica Medicala din Romania, dau startul unei noi campanii speciale dedicate universului ochelarilor de soare Polaroid.

Iubitoarele de accesorii si bijuterii pot admira in traficul bucurestean, colectia primavara-vara 2016 Meli Melo - La Femme Romantique, o reala oaza de inspiratie pentru sezonul estival.

Repetitia si vizualizarea constanta a mesajului transmis prin publicitatea in RATB asigura recunoasterea produselor / serviciilor intr-o perioada foarte scurta de timp.

Meli Melo - Paris, impreuna cu Evia Media, invita doamnele si domnisoarele sa descopere noua colectie de bijuterii si accesorii, cu parfum franzusesc – La Parisienne.

Publicitatea pe taxi nu poate trece neobservata. Taxiurile reprezinta unul dintre principalele mijloace de transport si tranziteaza cele mai aglomerate zone ale oraselor.

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro