Blog

Bucuresti, 20 Februarie 2018

Campania pe tranzit, implementata de agentia de publicitate EVIA MEDIA, te indeamna sa evadezi din cotidian, admirand creatii ce apartin colectiei de primavara – vara 2018 ESPRIT LIBRE by Meli Melo Paris!

Noua colectie, creata din preocuparea continua de a pune in valoare individualitatea, personalitatea si stilul vestimentar al fiecarei reprezentante al sexului frumos, contine piese statement si accesorii inspirate din stilul Boho Chic si poate fi admirata, din aceasta primavara si in traficul din Bucuresti, prin intermediul reclamelor dispuse pe mijloacele de transport in comun.

Astfel, mixul de marketing implementat de agentia de publicitate EVIA MEDIA, ce cuprinde printre altele, atat autobuze cat si garnituri de metrou, dezvaluie o selectie de piese vestimentare si accesorii cu tenta telurica, marca Meli Melo Paris, ce abunda in nuante delicate si texturi organice.

Obiectivul brandului Meli Melo, de a aduce permanent fantezie, culoare si stil in vietile unui numar cat mai mare de doamne si domnisoare, este mentinut de abilitatea acestei campanii publicitare de a schimba frecvent peisajul urban, prin culoare si de permisivitatea interactiunii acestuia cu publicul tinta, prin mesaje.

In drumul lor prin oras, clientii fideli, dar mai ales cei nou targetati au oportunitatea, de a interactiona cu brandul si de a prelua cat mai multe informatii despre acesta.

Piesele din colectia ESPRIT LIBRE Meli Melo se gasesc, din 9 martie, in magazinele Meli Melo Paris, precum si online pe www.melimelo.ro.

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro