Publicitatea in lift ofera exclusivitatea brandului Dvs. cu costuri reduse !

Cunoasteti un alt mediu publicitar mai apropiat de consumator?

Lift Media defineste serviciile publicitare desemnate de ramele postate in interiorul lifturilor blocurilor de locuinte, al ansamblurilor rezindentiale si al cladirilor de birouri, aflate in reteaua proprie a agentiei noastre.

Dintre toate mediile existente, publicitatea in lift se remarca prin apropierea foarte mare de locuinta publicului tinta.

Lifturile ofera un mediu unic pentru captarea atentiei consumatorilor. Acestia nu sunt distrasi de niciun factor atunci cand citesc mesajele publicitare sau cand le privesc in mod repetat.

Publicitatea in lift ofera impactul scontat intrucat este singura care poate oferi un nivel de frecventa ridicat al vizualizarii mesajului transmis si expunerea continua pentru un public ce devine captivat.

Mesajul publicitar ajunge exact acolo unde se doreste pentru ca Dvs. va puteti alege zona de publicitate. Principalul avantaj al publicitatii in lift este reprezentat de targetarea zonala extrem de precisa.

Atunci cand se afla in lift, consumatorul este atent la UN SINGUR mesaj publicitar, nefiind asaltat de multitudinea de reclame ce se afla zi de zi in preajma lui.

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro