Masinile de taxi merg acolo unde oamenii merg. Mesajul tau publicitar se afla in fata aeroporturilor, garilor, institutiilor, restaurantelor, hotelurilor, spitalelor, scolilor sau cluburilor de noapte.

Inchipuie-ti numai varietatea segmentelor de consumatori carora te adresati, utilizand genul acesta de publicitate: participanti la trafic, oameni de afaceri, studenti, pensionari, vizitatori ai orasului si exemplele pot continua.

Ce alt mediu publicitar calatoreste impreuna cu consumatorul si va ofera expunere mobila 24h din 24, 7 zile din 7?

Publicitatea pe taxi

Publicitatea pe taxi este vizibila in orice moment, in locurile publice de interes major. In urma studiilor efectuate, s-a constatat ca tinerii si adultii cu varste intre 18-40 ani petrec in medie, 20 ore pe saptamana in masina, in trafic, acolo unde este si reclama ta.

Publicitatea in taxi

Stiai ca timpul mediu petrecut de un client in taxi este de 20-25 minute? Acesta consuma involuntar mesaje publicitare in diverse forme. Atrage-i atentia cu reclama dispusa pe spatele scaunelor frontale.

Imagineaza-ti cat de util este sa adresezi astfel consumatorilor, mesajul tau publicitar!

Publicitatea pe spatiu on hold

Numarul apelurilor zilnice catre dispeceratul companiilor de taxi este de peste 7000. Clientii companiilor de taxi, mereu in miscare, sunt cu siguranta si potentialii tai clienti.
Pe acestia ii surprinzi cu greu in fata televizorului sau citind ziare si reviste.

Solicitand o comanda taxi, clientul asculta involuntar, dar totodata extrem de atent, mesajul tau publicitar, pus la dispozitia sa, prin intermediul serviciului nostru.

Publicitatea pe suport “on hold” este consumata “by default” in timpul de asteptare al unei comenzi de taxi!

Ai un business nou in oras, ai servicii noi de oferit, esti interesat sa cresti notorietatea produsului/serviciului tau? Nimic mai simplu. ...printr-un spot audio difuzat de dispeceratul unei singure companii de taxi, "servesti" mesajul dorit celor peste 7000 de clienti ce solicita zilnic o comanda taxi.

Nu mai sta pe ganduri! Aceasta ar putea fi metoda prin care notorietatea produsului/ serviciului tau sa atinga pragul dorit.

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro