Numarul apelurilor zilnice catre dispeceratul companiilor de taxi este de peste 7000. Clientii companiilor de taxi, mereu in miscare, sunt cu siguranta si potentialii Dumneavoastra clienti. Pe acestia ii surprindeti cu greu in fata televizorului sau citind ziare si reviste. Solicitand o comanda taxi, clientul asculta involuntar, dar totodata extrem de atent, mesajul Dumneavoastra publicitar, pus la dispozitia sa, prin intermediul serviciului nostru.

Publicitatea pe suport “on hold” este consumata “by default” in timpul de asteptare al unei comenzi de taxi!

Aveti un business nou in oras, aveti servicii noi de oferit, sunteti interesat sa cresteti notorietatea produsului/serviciului Dvs. ? Nimic mai simplu. ...printr-un spot audio difuzat de dispeceratul unei singure companii de taxi, "serviti" mesajul dorit celor peste 7000 de clienti ce solicita zilnic o comanda taxi.

Nu mai stati pe ganduri! Aceasta ar putea fi metoda prin care notorietatea produsului/ serviciului Dvs. sa atinga pragul dorit.

 

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro