Serviciile oferite de agentia de publicitate Evia Media sunt destinate nu numai brand-urilor consacrate ce cauta intotdeauna modalitati noi de exprimare si atingere a consumatorului, dar si celor mai putin consacrate si dornice de a comunica eficient in mediul online.

Daca sunteti la inceput de drum si nu aveti inca o identitate vizuala, dar sunteti interesat de acest mod neconventional de a va promova produsul / serviciul, noi va putem ajuta. Am creat pentru Dvs. un graphic & web design studio si am cooptat in echipa specialisti in consultanta si design de brand care va pot consilia in obtinerea identitatii vizuale a companiei Dumneavoastra. Am dezvoltat pentru Dvs. acest serviciu, pentru a ne asigura ca mesajul publicitar pe care doriti sa-l expuneti, se potriveste specificatiilor noastre, iar calitatea si impactul vizual corespund pretentiilor Dvs.

De asemenea, stabilim impreuna un plan de comunicare adaptat mediului online, plan care sa cuprinda solutii optime de promovare, destinate apropierii afacerii Dvs. de potentialii clienti. Cunostiintele de PR si Social Media acumulate in timp, ne recomanda ca specialisti in creerea de campanii inovatoare, oferind o comunicare lineara prin intermediul internetului. Scopul in sine este sa construim pentru Dvs. identitati vizuale / brand-uri cu care consumatorii targetati sa-si doreasca sa interactioneze si apoi sa va promovam:

  • OFFLINE - prin publicitatea neconventionala 
  • ONLINE - prin servicii de PR, SEO si Marketing Online

Promovarea Online reprezinta un ansamblu de operatiuni specifice Internetului, al caror scop este promovarea brand-ului/ marcii/ serviciului/ produsului/ ofertei si favorizeaza comunicarea pe internet, crescand notorietatea companiei si implicit veniturile acesteia. Pentru a dezvolta campanii de comunicare online si a creste notorietatea companiei Dvs., vom lua in considerare urmatoarele aspecte importante:

  • Vom face o analiza de marketing a obiectivelor si a target-ului companiei Dvs.
  • Vom insera elementele acestei analize in site-ul de prezentare al companiei Dvs. (va vom construi un site sau il vom optimiza pe cel existent, comform solicitarilor Dvs)
  • Vom optimiza vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare pentru obtinerea unui trafic de calitate aplicand concluziile analizei de marketing si ale target-urilor.
  • Vom lansa actiuni complementare de Marketing Online (Publicitate Online, emailing, webmarketing, etc)
  • Va vom pune la dispozitie rapoarte ce definesc traficul si optimizarea investitiei in publicitatea online
  • Vom emite comunicate de presa targetate, pe care le vom oferi jurnalistilor specializati pe domeniile de interes aferente segmentului targetat de Dvs.
  • Avem strategii clare pentru comunicarea in Social Media
  • Dezvoltam aplicatii pentru pagina de Facebook a companiei

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro