Blog

Bucuresti - 22 Septembrie 2015

Meli Melo - Paris, impreuna cu agentia de publicitate neconventionala Evia Media, invita doamnele si domnisoarele sa descopere noua colectie de bijuterii si accesorii, cu parfum franzusesc – La Parisienne, prin intermediul campaniei de publicitate implementata pe autobuzele RATB.

“La vie est belle!” este sloganul campaniei demarate la inceput de toamna, pe exteriorul autobuzelor apartinand Regiei Autonome de Transport Bucuresti. Aceasta campanie are ca scop promovarea bijuteriilor si accesoriilor Meli Melo - Paris, inspirate de aerul parizian, de stilul frantuzesc, elegant, cat si de naturaletea lui.

"Am ales publicitatea pe RATB, pentru ca zilele sunt pe repede inainte, pentru majoritatea dintre noi. Femei de cariera, mame moderne, studente care alearga intre doua cursuri sau prietene cu care ne intalnim pe fuga, la finalul programului; lor ne adresam. ‘Panourile mobile’ sunt acolo unde sunt si ele, in fuga, prin oras" – Laura Nicolau, Brand Manager Meli Melo - Paris.

Noua colectie Meli Melo - Paris este disponibila in cele 37 de magazine din retea, atat in Romania, cat si in Bulgaria sau Republica Moldova, incepand cu 15 August 2015.

Meli Melo - Paris este unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion din Romania. In prezent, reteaua Meli Melo Paris pune la dispozitia clientilor o gama vasta de bijuterii si accesorii fashion ce tin cont de cele mai noi tendinte din domeniu. Cu preturi foarte avantajoase, acestea sunt grupate in colectii sezoniere adaptate oricatui stil vestimentar, de la clasic la nonconformist.

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro