Blog

Bucuresti - 26 Iulie 2016

In aceasta vara, agentia de publicitate neconventionala, Evia Media, impreuna cu Optiblu, cel mai important retailer de Optica Medicala din Romania, dau startul unei noi campanii speciale dedicate universului ochelarilor de soare Polaroid.

“Life at its best” este mesajul campaniei de publicitate pe tranzit, implementata de Evia Media pe autobuzele apartinand RATB si in interiorul garniturilor METROREX, pentru Optiblu.

Asadar, participantii la trafic care folosesc metroul zilnic, cat si calatorii ce aleg transportul cu autobuzele RATB implicate in campanie, sunt invitati in toate locatiile Optiblu, pentru a descoperi multiplele beneficii ale ochelarilor de soare creati de cel mai recunoscut brand din domeniu – Polaroid. Astfel, pe langa designul extrem de atractiv si calitatile lor deosebite, ochelarii de soare Polaroid ofera protectie maxima si reduc reflexiile nedorite cauzate de lumina puternica.

In reteaua OPTIblu, care numara 15 magazine in Bucuresti si 15 in restul tarii, gasiti o gama completa de ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare si accesorii.

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro