Blog

Bucuresti - 03 Februarie 2017

Un brand: Selgros - lider in comertul romanesc. Un plan extins de promovare. O campanie de publicitate outdoor mobila reusita, initiata de agentia de publicitate neconventionala EVIA MEDIA.

Campania de publicitate neconventionala outdoor mobila, initiata de EVIA MEDIA, pentru brand-ul Selgros, face parte dintr-un plan extins de comunicare.
Autobuzele colantate integral, ce poarta mesajul publicitar Selgros, invita profesionistii si pasionatii de bunataturi in a se aproviziona zilnic dintr-o gama variata de produse proaspete, la pretul corect.

Selgros reprezinta partenerul de incredere al gastronomilor, comerciantilor si micilor intreprinzatori particulari, asigurand pentru acestia cele mai bune servicii, un sortiment croit dupa nevoile lor, bazat pe competenta in calitate si prospetime, disponibil in permanenta la cele mai convenabile preturi.

Publicitatea in tranzit aduce reclama in mijlocul zonelor cele mai aglomerate si mai dorite de catre advertiseri. Spatiul de expunere ofera posibilitatea transmiterii unei cantitati mari de informatie si asigura un impact puternic asupra potentialilor clienti. Reclamele in miscare ating publicul targetat, intalnind consumatorul indiferite momente ale zilei.

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro