Blog

Bucuresti - 18 Ianuarie 2011 

Incepand cu luna Ianuarie, agentia EVIA MEDIA ofera clientilor sau potentialilor clienti posibilitatea de a derula campanii publicitare pe taxi si in alte orase importante din tara.

Astfel, prin intermediul agentiei EVIA MEDIA, promovarea brandului/ produselor/ serviciilor companiilor interesate de campanii publicitare reusite pe taxi, este posibila in urmatoarele orase: BUCURESTI, CONSTANTA, BRASOV, CLUJ, TIMISOARA, IASI.

Acest serviciu a devenit functional la solicitarea expresa a multora dintre clientii agentiei, iar tendinta pentru anul 2011 este extinderea retelei si in alte orase decat cele mentionate.Avantanjul major al extinderii serviciului agentiei EVIA MEDIA in tara, il reprezinta numarul mare de masini de taxi, disponibile in fiecare oras din cele amintite.

Publicitatea mobila are un "recall rate" de 97% si stimuleaza recunoasterea mesajului publicitar de 15 ori mai mult decat orice alta forma traditionala de publicitate (Sursa: Arbitron Outdoor 2001; Product Acceptance & Research).

De aceea, obiectivul EVIA MEDIA pentru anul 2011 este atragerea a cat mai multor branduri ca parteneri in publicitatea mobila neconventionala si sustinerea acestora prin solutii optime pentru raportul dintre eficienta/ calitate/ pret.

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro