Blog

Bucuresti - 10 Octombrie 2011

EVIA MEDIA este compania care, prin serviciile de publicitate neconventionala pe taxi , aduce mesajul publicitar foarte aproape de publicul tinta.

Exempul de target greu de atins prin mediile traditionale, ar putea fi persoanele ocupate, dar cu o putere de cumparare mai mare. Astfel, cu un buget redus si intr-o perioada relativ scurta (1-2 luni), mesajul publicitar expus printr-o campanie, pe masinile de taxi, in traficul aglomerat, zi si noapte, atinge aproximativ 2.000.000 de participanti la trafic.

EVIA MEDIA vine in intampinarea tuturor celor care initiaza o campanie de publicitate pe taxi, prin oferirea unui pachet extins gratuit de publicitate in taxi, in cele peste 1.500 masini de taxi din portofoliul companiei, in Bucuresti.

Publicitatea pe taxi, o modalitate de promovare outdoor extrem de eficienta, creeaza omniprezenta in piata, stimuleaza recunoasterea si loialitatea fata de brandul expus, extinde acoperirea si construieste frecventa acestuia.

Clientii companiilor de taxi dar si participantii la trafic sunt publicul tinta al celor care urmaresc recunoasterea rapida a brandului si cresterea in vanzari a produselor sau serviciilor.

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro