Blog

Bucuresti - 21 Februarie 2012

EVIA MEDIA anunta semnarea unui parteneriat cu UMBRELLA MEDIA, cea mai importanta agentie de publicitate neconventionala din America de Nord.

"Umbrella Media este incantantata de parteneriatul cu Evia Media, o agentie tanara, profesionista. Suntem convinsi ca atat experienta noastra de mai bine de 7 ani in outdoor, cat si longevitatea serviciului de publicitate pe taxi la nivel mondial, de mai bine de 20 de ani, sunt argumente solide pentru a convinge advertiserii din Romania ca acest tip de publicitate reprezinta un mediu de comunicare eficient" - Shane Yowrenko, Presindet / CEO Umbrella Media Outdoor

Acest parteneriat face parte din strategia de consolidare si dezvoltare a agentiei EVIA MEDIA, in contextul de piata actual. Principalele avantaje ale acestei afilieri sunt accesul la know-how-ul si expertiza unei agentii de media outdoor de top, cu o experienta covarsitoare pe piete atat de dezvoltate cum sunt cele din America si Canada. Abordarea inedita si transparenta a businessului confirma clientilor faptul ca este un mediu publicitar extrem de eficient!

Conform acordului de afiliere, EVIA MEDIA si UMBRELLA MEDIA vor colabora atat in vederea atragerii de clienti noi de pe piata romaneasca, cat si pentru managerierea clientilor internationali care isi desfasoara activitatea si in Romania. Printre cei mai importanti clienti ai Umbrella Media se afla: Vodafone, HP, Unilever, Visa, Air Bus, Muller, RBS, Abiba, Toshiba, Emirates, Imperial Tabacco.

In prezent, Evia Media organizeaza campanii publicitare punand la dispozitie peste 1500 de masini de taxi echipate corespunzator, astfel incat mesajul publicitar sau brandul sa aiba impactul scontat.

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro