Blog

Bucuresti - 28 Martie 2011

Evia Media, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de advertising outdoor lanseaza campania de primavara “Pe taxi, in taxi, vizibilitate maxima” prin care clientii companiei beneficiaza de servicii extinse de promovare in peste 1500 de taxiuri, pentru orice campanie de promovare pe taxi comandata.

Fiind perioada ideala pentru campanii outdoor, in aceasta primavara Evia Media creste impactul fiecarei campanii pe taxi comandata, prin oferirea gratuita de servicii de publicitate in cele peste 1.500 masini de taxi din portofoliul companiei, in Bucuresti, in functie de durata campaniei si perioada aleasa.

“Sunt convinsa ca prin mix-ul de publicitate pe care il propunem clientilor prin campania “Pe taxi, in taxi” vizibilitatea obtinuta este maxima. In acesta perioada comunicarea pe taxi este foarte eficienta datorita temperaturii de afara care ii face pe oameni mai bine dispusi si mai deschisi la perceptia mesajelor cand 'merg' prin oras. Prin extinderea mesajului in mod gratuit si in taxi, brandurile ating si o audienta suplimentara, reprezentata de acele persoane grabite, aflate mereu in miscare, cu care este greu sa comunici prin alte medii”, declara Camelia Ardeleanu, Sales Manager Evia Media.

Datorita costurilor (CPT - cost per thousand) scazute comparativ cu alte canale media, brandurile pot aloca un buget redus pentru ca mesajul publicitar expus printr-o campanie pe masinile de taxi si in masinile de taxi, in orasul aglomerat, zi si noapte, sa poata atinge aproximativ 2.000.000 de participanti la trafic.

Evia Media asigura astfel o expunere mare si o optimizare a bugetului de publicitate outdoor pentru clientii sai.

Pentru a vedea un profil al clientului de taxi, dar si pentru a afla informatii suplimentare despre publicitatea outdoor, Evia Media pune la dispozitie studii care pot fi descarcate gratuit din sectiunea 'statistici relevante' a site-ului Evia Media.

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro