Blog

Bucuresti - 04 Septembrie 2012

Evia Media sustine prin publicitatea neconventionala din interiorul masinilor de taxi, campania „Imi place Avon”. Astfel, mesajul publicitar din cele 90 de masini de taxi implicate in campanie, da posibilitatea celor care acceseaza pagina de Facebook - ImiPlaceAvon, sa castige unul dintre cele 5 premii in valoare de 50 de lei, oferite zilnic.

"Incurajam femeile din toate mediile sociale si le ajutam sa traiasca o viata mai buna alaturi de familiile lor. Preocuparea noastra in sprijinirea femeilor se reflecta nu doar in partea de frumusete, ci si pentru sanatatea si independenta financiara a acestora, a declarat initiatoarea acestei campanii"- Georgiana Camburu, Area Sales Manager Avon

Mesajul campaniei „Imi place Avon” evidentiaza modalitatea simpla de a castiga venituri suplimentare, iar noutatea acesteia este reprezentata de faptul ca orice comanda in valoare de 140 de lei ofera potentialilor reprezentanti Avon, pe langa discount-ul aferent comenzii si un cadou ce consta intr-un set de ingrijire de lux Planet Spa.

Campania initiata in interionul celor 90 de masini de taxi foloseste doua tipuri de afisaje publicitare : huse de interior amplasate in 30 de masini si huse pentru distributia de flyere amplasate in 60 de masini.

Materialele de expunere si prezentare cuprind toate detaliile legate de participarea la concurs, plasarea unei comenzi sau gasirea unui reprezentant Avon.

Avon este cea mai mare companie de vanzari directe din lume cu peste 6 milioane de reprezentanti, in mai mult de 100 de tari. Linia de produse Avon include atat produse de frumusete cat si bijuterii si este reprezentata de atat de cunoscutele game Avon Color, Anew, Skin-so-Soft, Advance Techniques si Avon Naturals.

Interesat?

Suntem in permanenta interesati sa cunoastem oameni ce impartasesc pasiunea noastra pentru publicitatea neconventionala.

Contact

Comunicarea eficienta este intotdeauna baza
unui parteneriat de lunga durata.

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746-791.820
              0746-189.778    
E-mail: office@eviamedia.ro